‘Dromen, durven, doen!’

Netwerken betekent richting, durven en doen! Anders gezegd: zelfsturing en profileren. Netwerken is een toekomstgerichte vaardigheid die helpt bij gelukkig zijn in werk.

Richting met dromen en focus

We helpen onze coaches of deelnemers in trainingen te ontdekken waar ze van nature goed in zijn én waar ze energie van krijgen. We nodigen ze uit om hun dromen woorden te geven. Dromen helpen om over grenzen heen te kijken. Door deze aanpak ontstaat er ruimte en vallen puzzelstukjes op hun plaats. Wie ben ik? Wat wil ik?

Durven

Springen gaat goed voorbereid, dus stap voor stap. Liefst met kleine stappen. Dan ontstaat er bewegelijkheid en lef. Je dromen en wensen verkennen, is het begin van netwerken.

Als het gaat om professioneel netwerken dan helpt durven als je weet hoe het moet en het beste bij jou past. Ook dat vraagt lef. Wij hebben een jarenlang beproefde werkwijze die goed werkt. Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe pak ik het aan?

Doen

Inzicht is het begin en belangrijk, maar zonder actie gaat er niets gebeuren. Wij zijn van zorgvuldig, op maat, weloverwogen en dan gaan. Hoe kom ik in actie en blijf ik scherp?

Expert

Onze resultaten zijn er dan ook naar. Wij ondersteunen je met 12 jaar ervaring op het gebied van coachen en trainen. We zijn experts en dat laten we zien door te schrijven en te publiceren. Lees ons boek Netwerken werkt (25 drukken, 55000 exemplaren verkocht) en ga naar onze bijdragen op LinkedIn, die wij ook als blog plaatsen op Netwerken werkt.

Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op of bel 06 20 42 44 08.