Expert op gebied van netwerken in werk

Onze samenwerking is er al een van vele jaren. Ooit begonnen met de website Every winner has a coach (2001), online coaching voor werkenden of werkzoekenden. Daarna groeide het succes snel door het boek Netwerken werkt. Met 27 drukken en 55.000 exemplaren. Er ontstond een echt netwerk van loopbaanprofessionals.

Rob van Eeden legde de basis voor dit succes doordat hij in staat was om de vaardigheid netwerken laagdrempelig te maken voor werkzoekenden. Daarna hebben we allerlei trainingen en coaching ontwikkeld met netwerken in de hoofdrol voor verschillende doelgroepen. Daar is deze website een uiting van.

Els Nijssen

Succesvolle loopbaancoach, trainer en adviseur door inlevingsvermogen en betrokkenheid.

Mensen en hun ontwikkeling intrigeren haar. In de begeleiding daagt zij mensen uit om vooral te doen waar ze goed in zijn, omdat dat het werkgeluk vergroot en sterk maakt. In beweging komen stimuleert zij door mensen te laten netwerken. Netwerken is een van haar specialiteiten. Els is co-auteur van Netwerken werkt. Op weg naar de baan die je wilt.

Contact opnemen met Els? Mail naar nijssen@netwerk-partners.nl of bel 06-20424408. Bekijk ook haar LinkedIn-profiel.

Certificaten
Geregistreerd Loopbaanprofessional CMI-C,  assessment TMA en methodiek  Focusing 

Els Nijssen werkt onder twee labels: Netwerken werkt en Doen Waar Je Goed In Bent. Els Nijssen is een loopbaanprofessional RL en lid van de beroepsvereniging Noloc. Gecertificeerd voor Focusing (veranderen door innerlijke aandacht), TMA (Talenten Motivatie Analyse) en maakt gebruik van de testen van het LDC.

Rob van Eeden

Rob van Eeden

Netwerker, schrijver en pionier

Rob heeft het begrip ‘netwerken’ toegankelijk gemaakt voor het grote publiek en een grote boost gegeven in het gebruik ervan in het loopbaanvak door zijn praktijk en het boek ‘Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt.  Zijn doel is vooral de ‘onttovering’ van het begrip netwerken, het begrijpelijk en toegankelijk maken voor brede groepen in de samenleving.

Hij is ook de schrijver van Netwerken zo eenvoudig is het (niet) dat hij heeft geschreven voor een algemeen publiek dat graag meer wil weten of over de vaardigheid netwerken als toekomstbestendige competentie. Bij hem gaat het om de kwaliteit van netwerken; niet om de kwantiteit. Bij een goed netwerk komt het oogsten vanzelf.

Rob is met pensioen en doet alleen nog wat hij leuk vindt. Hij zet zich met name in met zijn grote marketing- en communicatietalent én netwerk voor een vergroening van de stad en de verduurzaming van moeder aarde.

Contact opnemen met Rob? Mail info@netwerk-partners.nl.