Ruim 15 jaar geleden schreef ik (Els Nijssen) samen met Rob van Eeden een succesvol boek over netwerken. Van dit boek werden meer dan 55.000 exemplaren verkocht. ‘Netwerken werkt – als je het doet’ (2024) is de opvolger en geactualiseerd naar deze tijd.

Netwerken, oftewel het écht in verbinding staan met mensen door te luisteren, te delen, te geven en te ontvangen, is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan of een overstap wilt maken naar een betere, meer passende baan.

Een eigen stijl van netwerken is te leren, een netwerk opbouwen, uitbreiden en effectief inzetten is dat ook. ‘Netwerken werkt – als je het doet’ geeft daarvoor de nodige handvatten en praktische oefeningen. De tekst wordt opgevrolijkt met duidelijke stellingen die jou aan het denken zetten. Je vindt een antwoord op vragen als:

  • Wat wil ik bereiken met netwerken?
  • Hoe zorg ik voor een pitch waar ik trots op ben?
  • Hoe stimuleer ik mezelf om verder te netwerken?
  • Hoe zet ik mijn netwerk zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk in?

Wil je mijn boek bestellen? Dat kan! Het boek kost € 12,50 + € 5 verzendkosten. Stuur een mailtje naar nijssen@netwerk-partners.nl en ik neem je bestelling persoonlijk in behandeling.