Een Drijfveer is een wereldbeeld. Een manier van naar de wereld kijken, je perceptie van de omgeving. Drijfveren zijn een voorspeller van gedrag. Zij geven richting aan het gebruik van je mogelijkheden en talenten. In deze test meten we de Drijfveren op het werk, er wordt niet gevraagd naar de thuissituatie. De omgeving heeft invloed. Het drijfverenpatroon kan veranderen,  maar de eerste twee drijfveren blijven eigenlijk altijd gelijk.

Inzicht in drijfveren en talenten

DrijfverentestDe drijfverentest meet wat je motiveert en beweegt. Wat energie geeft, wat energie kost en hoe je reageert onder stress. Het geeft inzicht in waarom je doet zoals je doet. En in wat je voorkeur is in aanpak, communicatie en samenwerking. Het is een positieve test die snel een goed beeld geeft van je drijfveren en talenten.

Individu, team en organisatie

De drijfverentest helpt personen en teams bij de verbetering van de prestaties. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen. De test geeft snel inzicht waarom personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Dit inzicht biedt vaak nieuwe verrassende invalshoeken om met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te vinden.

Gecertificeerd partner Management Drives en My Motivation Insights

Wij zijn gecertificeerd partner van Management Drives en My Motivation Insights. Beide meten dezelfde drijfveren, alleen de grafische presentatie van de kleuren van het drijfverenprofiel is anders. Afhankelijk van wat past bij de organisatie zetten we een van beide testen in.

Benieuwd naar jouw Drijfveren? Neem dan contact met ons op.