Vind je dat je carrière tot nu toe vlot verloopt, maar kriebelt het weer? Of voel je je ongelukkig na de zoveelste organisatieverandering? Netwerken werkt bij het oplossen van deze vragen.

Wat het coachtraject oplevert

Bij het coachtraject Beweging-in-je-loopbaan krijg je richting en onderzoek je of je dromen kloppen, of de volgende carrièrestap past en hoe je er kan komen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Jan: ‘Ik ben teamleider bij een semi-overheid waar ik al jaren werk. Af en toe denk ik: waar ben ik mee bezig? Ik mis de uitdaging, ik moet weg. Maar ik weet niet waar te beginnen. Dit traject met veel netwerken zorgde ervoor dat er een nieuwe wereld voor mij openging. Ik werk nu bij een energiebedrijf dat denkt vanuit duurzaamheid en zo ook zijn organisatie heeft ingericht. Als teamleider sluit ik daar goed bij aan.’

Aanpak

Het traject duurt ongeveer een half jaar naast je huidige baan.

  • We starten met de Talentscan of de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en onderzoeken in een coachgesprek je talenten, drijfveren en competenties.
  • We leggen de resultaten naast het bestaande functieprofiel en je gewenste volgende stap.
  • Je krijgt les in netwerken en ons e-boek Netwerken zo eenvoudig is het (niet). Je voert in ieder geval vier netwerkgesprekken om je wensen en idealen te onderzoeken en de realiteit ernaast te leggen en verder te verhelderen. Die netwerkgesprekken bereiden we voor. De resultaten bespreken we en je zet nieuwe gesprekken uit.
  • Je gaat weg met een duidelijk beeld van je volgende loopbaanstap en een concreet actieplan.

Meer weten?

Vraag je je af of jouw vraag ook in zo’n traject past en houdt die verband met vragen als:

  • Mijn werkt verandert, de organisatie verandert en hoe verander ik mee?
  • Of: Hoe neem ik zelf de regie in mijn werk? Hoe zorg ik dat ik plezier heb en houd in mijn werk?

Neem dan contact met ons op. Dan zoeken we het samen uit.